Facebook
Laborworld Kft - A labor világa

Menü


Cégünk 1997-ben alakult és az óta van jelen a hazai és újabban az európai laboratóriumi műszer, - eszköz, - berendezés, laborbútorok és laboratóriumi management szolgáltatások területén.

Olyan szolgáltatás-palettát ajánlunk partnereinknek, amely a laborok mindennapi működtetéséhez nélkülözhetetlen gyakorlatias megoldásokat jelent az azt igénybevevőknek.

Egyik specialitásunk a használt laborműszerek, - berendezések, és laborbútorok újraforgalmazása, de emellett új műszerek forgalmazásával is foglalkozunk, aukciók, vételi megbízások teljesítése, de bérlet és lízing keretében is.

A mindennapi labor-működést, "labor-üzemfenntartást" segítik szerviz-szolgáltatásaink, azok állapotfelmérése, független értékbecslése, de akár szakszerű leltározása, a fölöslegessé vált eszközök leselejtezése, elszállítása is. Ha a labor életében költözés/áttelepítés szükséges, vagy felszámolják, cégünk e munkákat is elvégzi.

A laboratóriumi management-szolgáltatások keretében pedig széleskörű tanácsadással, tevékenység-outsourcing megoldásokkal, átvilágítással, bérlet-közvetítéssel egészen a termékbemutatók szervezéséig állunk rendelkezésükre.

Legyünk partnerek!

Dr. Müller Tibor
ügyvezető igazgató

Impresszum és Tárhely Szolgáltató